پشتیبان سایت کیست

امروزه بیشتر افراد برای راه اندازی آنلاین شاپ و سایت‌های خود از وردپرس استفاده می‌کنند که نیاز به پشتیبانی سایت دارد. به سیستم مدیریت محتوا که برای راه اندازی و ایجاد سایت‌ها و وبلاگ‌ها از آن استفاده می‌کنند وردپرس می‌گویند. داشتن سایت و راه اندازی آن به یک پشتیبان سایت نیز نیاز دارد. از همین رو ما در این مقاله ویژگی‌های یک پشتیبان سایت خوب را برای شما شرح خواهیم داد. خوشحال می‌شویم اگر تا آخر این مقاله ما را همراهی کنید.

در دنیای امروز که بیشتر نیازهای مردم از طریق اینترنت برآورده می‌شود راه اندازی سایت برای کسب و کار اینترنتی خود یک فرصت طلایی برای پیشرفت در این زمینه است.

پشتیبان سایت کیست؟

به افرادی که وظایف مشخصی در راستای بهبود قدرت سایت و حل مشکلات آن دارند پشتیبان سایت می‌گویند. همچنین به زبان ساده‌تر اگر بیان کنیم می‌توان گفت به انواع خدمات فنی و محتوایی که برای کسب و کار اینترنتی، طراحی سایت فروشگاهی و کسب و کار تجاری انجام می‌شود مدیریت سایت یا نگهدارنده سایت می‌گویند.

این نوع خدمات توسط نیروهای درون یا برون سازمانی انجام می‌شود. سازمان‌ها و شرکت‌ها برای ایجاد یک وب سایت یا راه اندازی آنلاین شاپ از طریق وردپرس تنها یک بار هزینه می‌کنند. ولی در ادامه ممکن است بنا به نیازهای متغیر هزینه‌هایی را برای اضافه کردن قابلیت و امکانات جدید به سایت و یا ویرایش امکانات جدید صرف نمایند. در هر صورت هم همواره به پشتیبان سایت نیاز خواهند داشت.

پشتیبان سایت فردی است که سایت مورد نظر شما را از هر نظر بهینه سازی و سئو می‌کند. قدرت و امنیت سایت شما را افزایش داده، ایجاد تولید محتوای گرافیکی و متنی برای سایت، به روز رسانی مطالب قدیمی سایت، ارزیابی کدها، مشکلات پیش آمده برای سایت را حل کرده و در نهایت باعث برقراری و فعالیت 24 ساعته سایت شما بدون مشکل در هر هفت روز هفته می‌شود.

وظایف پشتیبان سایت

افرادی که به عنوان پشتیبان سایت در سازمان یا شرکتی استخدام می‌شوند شرح وظایف مشخص و تعریف شده‌ای دارند. برخی از سازمان‌ها و شرکت‌ها از نگهدارنده سایت انتظار دارند که در ارتباط با مباحث سئو دانش کافی را داشته باشند. با توجه به تعاریف بالا به عنوان یک پشتیبان سایت در بهترین شرکت طراحی سایت شرح وظایف شما به صورت زیر می‌باشد:

  • داشتن آشنایی کامل با وردپرس
  • داشتن توانایی در طراحی، راه اندازی و پیاده سازی انواع وب سایت
  • آشنایی با دانش سئو و تولید محتوا بر اساس استانداردهای روز سئو و sem
  • آشنای با زبان sql، php، اچ تی ام ال، css و جی اس برای اعمال اصلاحات و تغییرات مورد نیاز
  • دانش کافی در خصوص کنترل پنل و ابزارهای مدیریتی
  • توانایی ساخت صفحات لندینگ
  • توانایی پیاده سازی حرفه‌ای وب سایت وردپرس و ووکامرس
  • آشنایی در خصوص مسائل مربوط به اشکال زدایی و عیب یابی وردپرس
  • دانش کافی در خصوص مباحث مرتبط با تجربه کاربری و رابط کاربری
  • حرفه‌ای بودن در طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی و…
  • توانایی کامل در حل کردن خطاهای پیش آمده
  • داشتن دانش کافی برای تحلیل وب سایت‌های رقبا و افزایش ترافیک سایت
  • توانایی طراحی بنرهای گرافیکی برای وب سایت و اپلیکیشن اینستاگرام
  • و …

چگونه به یک پشتیبان سایت حرفه‌ای تبدیل شویم؟

برای تبدیل شدن به یک پشتیبان سایت حرفه‌ای باید دانش کافی را در این خصوص کسب کنید. این دانش ممکن است از طریق تجربه و کار با کامپیوتر و یا از طریق تحصیل در این رشته و رفتن به دانشگاه و یا شرکت در کلاس‌های آزاد کسب شود.

اگر برای کسب این مهارت نمی‌خواهید که در دانشگاه و کلاس‌های آزاد تحصیل کنید، سایت گاسی وب با آموزش‌های حرفه‌ای که در خصوص مهارت‌های نگهدارنده سایت ارائه می‌دهد، شما را در مسیر تبدیل شدن به یک پشتیبان سایت حرفه‌ای یاری خواهد کرد.

سخن آخر

در این مقاله سعی کردیم شما را با پشتیبان سایت و وظایف آن آشنا کنیم. البته نقش و وظایف یک پشتیبان سایت حرفه‌ای بسیار بیشتر از این حرف هاست. شما با داشتن یک پشتیبان سایت حرفه‌ای و متخصص و رعایت نکات مهم می‌توانید یک سایت فروشگاهی، آموزشی و یا شرکتی فوق العاده طراحی کنید که مشتریان و افراد را جهت خرید و استفاده از سایت ترغیب کند. اگر در خصوص مدیریت وب سایت، پشتیبانی سایت، خدمات سئو و همچنین برای یادگیری و تبدیل شدن به یک نگهدارنده سایت حرفه‌ای، سؤال و مشکلی دارید می‌توانید با تیم گاسی وب در ارتباط باشید.

پشتیبان سایت نیاز به چه مهارت‌هایی دارد؟

مجموعه مهارت‌های یک پشتیبان سایت بسته به سازمان و شرکتی که قصد استخدام در آن را دارد با دیگر سازمان و شرکت‌ها متفاوت است.
به طور کلی نگهدارنده سایت برای اینکه بتواند در بهترین شرکت طراحی سایت استخدام شود باید مهارت‌هایی همانند داشتن روحیه اجتماعی بالا برای برقراری ارتباط و تعامل سازنده با کاربران، مسلط به فضای اینترنت، وب، ورد، دانش کافی در خصوص سئو و دیجیتال مارکتینگ، توانایی اجرای کمپین‌های تبلیغاتی، تسلط بر زبان‌های برنامه نویسی، تسلط به نرم افزار وردپرس و سرور، تسلط به دانش سرویس‌های وب و پروتکل‌های اینترنتی، توانایی تولید محتوا برای اپلیکیشن های اینستاگرام، یوتیوب و … را داشته باشد.

حقوق پشتیبان سایت در ماه چقدر است؟

میزان درآمد ماهیانه پشتیبان سایت به نسبت خدماتی که ارائه می دهند مشخص می شود که از 2 میلیون تومان شروع می شود.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *